Interaktive webkurs pga koronavirus

Koronaviruset er noe som opptar oss alle. Og det er mye bekymring knyttet til dette på mange områder. I disse dager vil vi alle gjøre vårt beste for å beskytte de som er sårbare blant oss. Vi vil derfor gjennomføre våre kurs som planlagt, men de vil holdes på nett i en webløsning slik at alle kan sitte hjemme hos seg selv/på sitt eget kontor og ikke være med på å spre en evnt smitte. Så har du allerede bestilt et kurs bedriftsinternt hos oss eller et av våre åpne kurs vil vi fortsatt kunne holde disse.

Vi tilbyr en nettløsning hvor deltakerne kan være med på kurset live. De kan se kursholder og presentasjon mens de  samtidig kan stille spørsmål og få kurset tilpasset sine behov som vanlig.

Godt tidspunkt for kompetanseheving

I pressekonferansen 13 mars oppfordret staten til å benytte denne tiden til kompetanseheving. Og vi vil derfor gjerne være med på å støtte dette tiltaket med våre kurs. Dette kan også være en fin måte å se hverandre sosialt på i firmaet om man ikke får sett hverandre så mye ellers om dagen.

Denne ordningen med at vi bruker en webplattform i stedet for å møtes fysisk vil i første rekke vare frem til påske. Eller til vi får ny informasjon fra myndighetene.

Stor forskjell på E-læringskurs og våre live nettkurs

Dette er ikke et E-læringskurs. E-læringskurs er kurs hvor man klikker seg gjennom en ferdig innspilt/laget kursopplegg. Av erfaring har vi sett at læringsutbytte av slike kurs dessverre er lite. Vi har derfor ikke laget slike kurs og vil heller ikke starte med det nå. FSE kurs spesielt skal være holdningsendrende og da er man avhengig av dialog og å kunne stille spørsmål – både til deltakere og kursholder.

Også når det gjelder fagkurs som Jordingsproblematikk, NEK 400:2018, Sluttkontroll kurs etc vil et av våre interaktive kurs være bedre enn å klikke seg gjennom E-læringskurs.

Nå er hverdagen litt ekstra krevende for alle og enhver og vi håper at vi kan treffes på nett å dele kunnskap og rutiner som kan brukes når hverdagen er oppe og står igjen.

Vi håper å se dere alle på kursene våre på nett og håper på godt samhold og solidaritet nå i denne perioden som kommer.

Kontakt oss på kurs@ikess.no for å bestille dag.